Hjem » Strikkeopskrifter

Viser alle 14 resultater

Vis sidemenu

Strikkeopskrifter

Her på siden kan du finde lækre strikkeopskrifter designet ud fra tidens helt store trends. Der er masser af inspiration at hente både for nybegyndere og mere øvede strikkere. Her hos elfie.dk, er vi altid på udkig efter nye og spændende strikkeopskrifter til vores samling. Der vil derfor løbende komme nye opskrifter til, som afspejler den sæson, som vi befinder os i. Du kan finde opskrifter på både babytøj, kvindemode, tilbehør, interiør og meget andet.

Moderigtige og årstidsrelevante designs

Hver strikkeopskrift er designet med henblik på, at få de bedste kvaliteter ud af det garn, som anvendes i opskriften. Og for at gøre det helt nemt og enkelt for dig, kan du via direkte links i beskrivelsen finde de produkter du skal bruge.

Til dig der er nybegynder

Hvis du helt ny i strik, så er der masser af mulighed for at tilegne sig nye færdigheder, samt at få hjælp til dine projekter. Igennem udførlige og detaljerede videoguides kan du få vist de metoder og teknikker, som anvendes i vores opskrifter. I øvrigt er vi helt vilde med den moderne, nordiske og minimalistiske stil, som i alt sin enkelhed er super stilfuld. Derfor er mange af vores opskrifter også nemme at gå til og egner sig derfor godt til nybegyndere.

Gratis strikkeopskrifter

Alle vores strikkeopskrifter er gratis og kan downloades med et enkelt klik, og vi fører nogle af landets bedste tilbud på garn og materialer til strik. Du kan derfor, for ganske få penge, skabe dig en smuk og lækker garderobe af de skønneste håndlavede kreationer.