Viser alle 20 resultater

Vis sidemenu

Liberty stof, Tana Lavn er unikt kvalitetsstof lavet af specielt udvalgt ultra fin langfibret bomuld. Denne eksklusive og overlegne kvalitet, har hævet Liberty Tana Lavn til at have en nærmest ikonisk status.

For at stoffet kan opnå denne fantastiske blødhed og glans, gennemgår det en lang række forberedelser, efterfulgt af en mercerisringsproces, der forbedrer stoffets smidighed og glans samtidigt med, at det gør stoffet utrolig slidstærkt til trods for den lette kvalitet.

Mercerisering øger også farvestofabsorptionen, hvilket giver dette fine stof mulighed for at bære farve og print med strålende resultat.

Tana Lavns skræddersyede proces er blevet finjusteret af Libertyeksperter i løbet af de sidste 100 år, og har udviklet produktet ned til de mindste detaljer. Processen er nøje kvalitetskontrolleret på alle trin i fremstillingsprocessen. Dette har resulteret i at Liberty Tana Lavn i dag er et berømt mesterværk af tekstilteknologi. Det er fint, køligt, behageligt og holdbart, med strålende gengivelse af de skønneste, ikoniske og klassiske prints. I dag er Liberty Tana Lavn stadig i gang med en proces af kontinuerlig forbedring, og konstant under udvikling med nye teknologier, der hjælper til at forfine fremstillingsmetoderne.

Gå på opdagelse og se de mange fantastiske og eventyrlige designs her på siden.
Liberty Tana Lavn er et fast stof, som er velegent til en lang række projekter, så som beklæding til voksne, baby og børn, men også til smukt interiør til hjemmet, accessories, tasker og hårbånd, og meget meget mere.