Vis sidemenu

Ingen produkter funded som matcher din forespørgsel.

Opskrifter og inspiration til dig

Kære strikkere og hæklere, tag et par minutter, smæk benene op, slap af og lad dig inspirere af vores skønne udvalg af gratis hækleopskrifter og strikkeopskrifter. Find inspirationen til dit næste strikke eller hækle projekt lige her.

Du leder måske efter en opskrift på et blødt babytæppe eller en lille hue til velgørenhed? Eller måske en personlig og unik gave til din veninde eller familie? Måske vil du kreere en skøn cardigan til dig selv. Hvad end du søger kan du være sikker på, at der helt sikkert vil være et væld af idéer og inspiration at hente til netop dig og dine ønsker.

Gratis strikke og hækleopskrifter

Du kan her på siden vælge imellem et hav af gratis hækle og strikkeopskrifter, der spænder fra beklædning, tilbehør, babytæpper, babytøj og boliginteriør. For at finde alle disse spændende projekter kan du gennemse, og sortere alle kategorierne her på siden. Dette vil hjælpe dig til at navigere rundt i det store udvalg af opskrifter og projekter, så du kan finde det, der passer lige til dig!

Til dig der er nybegynder

Hvis du er helt ny i dette univers af strik og hækling, så har vi en række nemme hæklemønstre og nemme strikkeopskrifter. Der er findes også en række super nemme video tutorials til både hækle og strikkeopskrifter, så du kan altid være sikker på at få opbygget nye færdigheder, og få grundig vejledning til at skabe nogle fantastiske ting. Hvis du undervejs har brug for nogle oplysninger omkring grundlæggende færdigheder i hækling og strik, kan du besøge siden Luksuskrea.dk, som udbyder masser af gratis videoguides og nemme opskrifter, med grundig vejledning.

For at hjælpe dig godt på vej med dine kreative projekter har vi gjort det hele nemt for dig. Du kan nemlig købe alle materialer til dit kommende projekt via direkte links i hver opskrift, som fører til de materialer, som du skal bruge. Hver opskrift er designet med tankerne på, at få det bedste ud af hver garntype. Da ethvert garn har sine egne specielle egenskaber passer disse også til specielle projekter, som komplimenterer disse egenskaber. Det er derfor altid bedst at vælge det garn, som anbefales i opskriften.

Del med os!

Glem endelig ikke at dele dine færdige projekter med os på vores sociale medie profiler, som du kan finde nederst på denne side. Vi vil så gerne se hvad du får lavet af fine ting 🙂