Lær at sy en Savlesmæk
Syning

Lær at sy en Savlesmæk

Lær at sy em savlesmæk i smart bandana-stil trin for trin.

Det er altid en fryd selv at kunne sy lækkert og luksuriøst tilbehør til sin baby i de bedste materialer. På den måde er du altid sikker på, at dit barn kun får det allerbedste, og ikke udsættes for skadelige stoffer. Jeg anbefaler derfor at sy denne savlesmæk i det silkebløde og lækre Tana Lawn Libertystof, som er økotex certificeret, slidstærkt og med en eksklusiv blødhed imod det lille barns hud.

Med denne nemme opskrift samt instruktionsvideo, lærer du præcist, hvordan du syr denne bedårende og praktiske savlesmæk trin for trin. Her kan du sagtens være med, selv hvis du er nybegynder eller let øvet til syning.

Her kan du finde GRATIS SNITMØNSTER PÅ SAVLESMÆK

Materialer:

Libertystof Betsy Blå ca. 30 cm.

Microfleece ca. 30 cm.

Trykknapper

Tang til trykknapper

Wonderclips

Markeringspen

Fremgangsmåde:

  1. Print snitmønsteret ud og klip delene ud.
  2. Læg dit stof dobbelt, og placer mønsterdelene langs den foldede kant. Klip forstykket ud i Libertystof med 1/2 cm. sømrum, og klip bagtykket ud i microfleece med 1/2 cm. sømrum.
  3. Placer de 2 mønsterdele ret imod ret og fastgør dem imod hinanden med wonderclips. Begynd med den yderste kant, og fastgør derefter i halsudskæringen. På grund af det overskydende stof i forstykket, laver du et par små folder i halsudskæringen.
  4. Marker en lille åbning i siden, i bunden af savlesmækken med en markeringspen. Sy hele vejen rund i kanten af smækken, undtagen det markerede område. Sy med en 1/2 cm. sømrum.
  5. Pres kanterne grundigt hele vejen rundt, og pres samtidigt kanterne ved den lille åbning  1/2 cm. ind.
  6. Vend arbejdet om på retsiden og puf alle hjørner og kanter grundigt ud med en spids genstand. Pres igen grundigt rundt i alle kanterne. Luk det lille hul til med en wonderclip.
  7. Sy en fin lille pyntestikning hele vejen rundt i kanten med 1-2 mm. sømrum. Du syer samtidigt de lille åbning sammen.

Du er nu færdig med din fine, dekorative og praktiske savlesmæk, og kan gå i gang med at producere en pæn lille stak, så du har til alle dage i ugen 🙂

Se den nemme og detaljerede instruktionsvideo herunder.

 

Relaterede indlæg

En kommentar til “Lær at sy en Savlesmæk

  1. Bente siger:

    Sød opskrift! 🙂

Gennemsnit
5 Baseret på 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *