Hjem » Hækleopskrifter

Viser alle 23 resultater

Vis sidemenu

Hækleopskrifter

Vi har et stort udvalg af gratis hækleopskrifter og idéer til hækling. Fra søde hækleopskrifter til baby, smukke hæklede halstørklæder og huer, hæklede cardigans og trøjer, til hæklet tilbehør til hjemmet. Hvad end du søger, kan du være sikker på at finde et alsidigt og smukt udvalg af de skønneste hækleopskrifter her på siden.

Hækleopskrifter til alle sværhedsgrader

Vi har hækleopskrifter til alle sværhedsgrader, for både nybegyndere og øvede hæklere er der rigeligt med inspiration at hente. Til mange af vores hækleopskrifter kan du også finde udførlige videoguides, som præcist viser de specielle hækleteknikker og hæklesting, som anvendes i opskrifterne.

Alsidige designs til alle årstider

Vi har opskrifter til super fint og tyndt garn, til let og luftig beklædning, og vi har opskrifter til super chunky og tykt garn til for eksempel fede og varme trøjer og halstørklæder.

Der kommer flere gange om måneden nye opskrifter til vores samling, og hver gang en ny opskrift udkommer er den tilpasset den bestemte årstid, som vi befinder os i. Du kan derfor altid glæde dig til at finde nye og årstidsrelevante hækleopskrifter på elfie.dk