Hjem » Garn » Uldgarn

Viser alle 5 resultater

Vis sidemenu

Uldgarn

Hos elfie.dk kan du finde et stort udvalg af det lækreste uldgarn. Uld er et skønt materiale både til at klæde sig i , og til at arbejde med. Hvilket er grunden til at mennesker har brugt uld til beklædning i tusindvis af år. Uldgarn findes i et bredt udvalg af udsøgte sorter med forskellige fantastiske egenskaber. Men grundlæggende for alle sorter af uld, er dets fantastiske evne til at varme, og isolere, samt at suge fugt. Derudover har det også en fantastisk åndbarhed, så du kan transportere varmen fra kroppen, og altid føle dig tør og lun. Disse egenskaber gør uld særligt velegnet til det nordiske, kolde og fugtige vejr.

Det bedste uldgarn

Du kan i vores webshop finde et skønt udvalg af uldgarn i forskellige farver og tykkelser, som er nøje udvalgt til at skabe de dejligste kreationer. Du kan finde blandt andet ren ny uld, alpaca uld, merino uld og meget andet.

Uld er et glimrende valg til hækling og strik, især hvis du er nybegynder. Det har en god elasticitet, og giver derfor et pænt og jævnt resultat, selvom du hækler med skiftende fasthed.