Hjem » Garn » Bomuldsgarn

Viser alle 5 resultater

Vis sidemenu

Bomuldsgarn

Bomuldsfibre kommer fra bomuldsplanten. og fiberlængden for bomuldsgarn kan variere fra korte (0.75 eller 1,9 cm) til længere (2,5″ eller 6,35 cm). Generelt giver kortere fibre et svagere garn end længere fibre.

Nogle af de finere sorter af bomuld, er egyptisk boluld, Sea Island og Pima. Disse er blandt de længere sorter og anses for at være af en højere kvalitet, der passer til tøj og finere beklædning med mere.

Bomuld har en høj styrke og en god fleksibilitet. Det betyder, at det kan klare gentagne gnidninger uden at det forårsager skade på fibrene. Til gengæld har bomuld en lav grad af elasticitet. Hvilket kan være en stor fordel til mange projekter.

Bomuld til behagelig beklædning

Bomuld er et skønt materiale til strikket beklædning, da føles så behageligt og blødt imod huden. Derfor er det også utroligt velegnet til babytøj og tilbehør, samt børnetøj med mere. Bomuld er desuden et super absorberede og åndbart materiale, som er 100 % naturligt.

Hos elfie.dk kan du finde et nøje udplukket udvalg af det bedste bomuldsgarn i de skønneste farver, til udsøgt lave priser.